VRS wrote:Chodzi zapewne o złą historię kredytową na danym adresie. Sprawa jest całkiem prosta. Zakup sobie insurance na jakiś adres skąd będziesz mogła odebrac pocztę. I po 2 tygodniach bądź nawet i wcześniej zadzwoń do nich i zmień adres na właściwy. Tak samo poleciłem mojemu znajomemu i udalo się, a też chodziło o opłaty miesięczne.
w takim razie polecam wrocic do tego watku w razie klopotow z wyplata odszkodowania gdy cokolwiek (nie daj Tobie) sie wydarzy z Twoim samochodem.
a wtedy klopotow+kary zapewne nie unikniesz. Skapy dwa a czasem trzy lub wiecej razy traci.
[ Dodano: Czw Lip 30, 2009 13:18 ]VRS wrote:Chodzi zapewne o złą historię kredytową na danym adresie. Sprawa jest całkiem prosta. Zakup sobie insurance na jakiś adres skąd będziesz mogła odebrac pocztę. I po 2 tygodniach bądź nawet i wcześniej zadzwoń do nich i zmień adres na właściwy. Tak samo poleciłem mojemu znajomemu i udalo się, a też chodziło o opłaty miesięczne.
juz wiem o co Tobie chodzi, niedokonca Cie zrozumialem.
fakt to jest jakies rozwiazanie ale dlaczego nie liczyli Tobie nowej stawki.. chyba, ze adres byl blisko Twojego prawdziwego adresu wtedy pewnie pomysleli, ze ten sam obszar to nic sie nie zmieni wiec pomineli sprawdzenie. Ale np. Tesco Insurance sprawdza i liczy kazdorazowo, tyle, ze np. z nimi mozna sie targowac.