Witam,
mam bilet do Birmingham na 1 lipca, studiuję i nie miałem czasu w sesji na poszukiwanie pracy, znajoma przez znajomych znajomego się dowiedziała, że agencja IGD rekrutuje i zapewnia lokum, bilet już kupiony a widzę negatywne wypowiedzi dla tej agencji, zacząłem szukać czegoś o niej na necie jak zadzwoniłem i dostając numer do właściciela mieszkania odebrał pijany jegomość, który wybełkotał, że jest mieszkanie i trzeba przyjeżdżać. Nie spodobało mi się to ale myślę, zdarza się każdemu zadzwonię w inny dzień. Pan był już o 10 rano na rauszu, powiedział, że wszytsko ok, żebym wpadał, jak przyjadę to mi poda adres gdzie mam się udać. Nie chciał podać teraz 'bo nie wie, gdzie mnie zakwatruje'.
Staram się być ostrożny, więc po tym co usłyszałem i przeczytałem nie skorzystam z usług tej agencji.
Mam jednak już kupiony bilet i nie wiem co zrobić, odwołać lot czy ruszać w ciemno? Rozglądam się za ofertami pracy, zaraz zadzwonię do paru agencji, jestem jednak kompletnie nieprzygotowany :(. Doradzicie coś?
[edit]
Najchętniej namiar na agencję sprawdzoną zapewniającą mieszkanie i pracę.