Register of electors 2008/9

Dla wszysktich którzy mieszkają lub zamierzają przyjechac do Birmingham i potrzebują informacji na różne tematy

MalePostNapisane by Thomas » 29 Oct 2008, 19:20 Register of electors 2008/9

Czy dostaliscie list z Birmingham City Council odnosnie rejestracji ludnosci???
Ja dostalem kilka tygodni temu i to zlalem. A teraz dostalem kolejny zatytulowany jako FINAL NOTICE i grozba zaplaty mandatu slawetny tysiaczek jak za wszystko :mrgreen:
Szczerze piszac za bardzo nie chce tego odsylac, ale tez nie chce sie narazac.
co wy nato???
Thomas
Zaangażowany

Reputation point: 67
Poczciwy
0

FemalePostNapisane by asia77 » 29 Oct 2008, 19:37 Re: Register of electors 2008/9

dostalam to samo.nie oficjalnie jest to wielki brat patrzy, oficjalnie daja tobie szansa brania udzialu w glosowanich przy zblizajacych sie wyborach i tak musisz to wypelnic jako jest to legalny dokument i nic ciebie nie kosztuje.wyslij i masz spokoj.
asia77
Rozeznany

Reputation point: 2
Neutralny
0

FemalePostNapisane by malaroksi » 30 Oct 2008, 07:56 Re: Register of electors 2008/9

ja kiedys kilka razy to olałam bo nie było imienia ani nazwiska na kopercie wiec myslałam ze to reklama. Aż pewnego dnia zapukał Pan wręczył mi koperte do reki kazał otworzyc, wypełnic przy nim i oddac :) Mowił ze co jakis czas bedzie wysyłany list z aktualizacjia i zeby wypełniac i odsyłac, no i tak tez zrobiłam 2miesiace temu znowu lezał pod drzwiami list... :smile:
malaroksi
Wtajemniczony

Reputation point: 170
SzanowanySzanowany
0

MalePostNapisane by DD » 30 Oct 2008, 09:09 ciekawe

nie zalezy Wam aby poprawic Credit Scoring?? wow, to nowosc dla mnie..

DD
Stały Bywalec

Reputation point: 4
Neutralny
0

FemalePostNapisane by malaroksi » 30 Oct 2008, 09:28 Re: Register of electors 2008/9

DD, TZN? bo nie kumam,komu nie zalezy i na czym co to jest wogole?
malaroksi
Wtajemniczony

Reputation point: 170
SzanowanySzanowany
0

MalePostNapisane by DD » 30 Oct 2008, 09:49 wyjasnienie

credit scoring to takie cos dzieki czemu w UK da sie wszystko zalatwic, kupic samochod na raty, otrzymac karty kredytowe (ktorych regularne uzywanie i splacanie poprawia tenze credit scoring – dodaje punkty) mieszkanie, dom itd. to jest system punktacji, im wiecej rachunkow uregulowanych tym wiecej punktow – i wieksza wiarygodnosc finansowa. dlatego tu nikt nie chce wyciagu o zarobkach poniewaz niemal wszystkie instytucje finansowe sprawdzaja Gold Check w firmie, ktora zwie sie Experian – to tam trzymaja nasze punktacje i tam zapadaja decyzje. Kluczowe dla punktacji jest wlasnie Electoral enrollment czyli zaistnienie w rejestrze uprawnionych do glosowania.

Mala uwaga – uzywanie np. kart kredytowych dodaje punktacji – a samo posiadanie kredytowek bez ich uzywania – punktow odejmuje.

DD
Stały Bywalec

Reputation point: 4
Neutralny
0

• Similar topics
    Replies
    Last post
Return to SZUKAM INFORMACJI