Nowe czary w Wizzair'ze
Dla wszysktich którzy mieszkają lub zamierzają przyjechac do Birmingham i potrzebują informacji na różne tematy
Czy korzystaliscie moze ostanio z tego przewoznika?
Pierwszy raz spotkalem sie z tym ze proponuja mi ubezpieczenie ktore miedzy innymi ubezpiecza mnie wrazie cancelacji lotow.
Wczesniej wydaje mi sie ze w razie cancelacji zwracali kase tak czy inaczej.
i Jeszcze jedno nie wiem jak to jest ale jak biore lot w dwie strony to wychodzi np. 1274zl
a jak osobno to 495zl(pl do uk)+581(uk do pl)=1076zl razem (bez ubezpieczenia) i 1195zl (z ubezpieczeniem)
I co najdziwniejsze ubezpieczenie proponuja mi z uk do pl, a w druga strone lub jak kupuje razem to nic nie proponuja.
Czy ktos wie o co tu chodzi????
-

-
Thomas
- Zaangażowany
-
-
- Reputation point: 67
-
co do ubezpieczenia za lotu to ja nic nie wiem, ale jezeli chodzi o ceny biletow to najczesciej tak jest ze jak kupujesz oddzielnie czyli najpierw do polski a potem z polski to wychodzi taniej- na czym to polega nie mam zielonego pojecia, ale tez sie z tym spotkalem, pozdrowienia
-

-
zielas
- Początkujący
-
-
- Reputation point: 0
Thomas wrote:Wczesniej wydaje mi sie ze w razie cancelacji zwracali kase tak czy inaczej.
Tak, ja potwierdzam, dostalam zwrot kasy za bilety od Ryainara, nei mialam zadnego ubezpieczenia .
i Jeszcze jedno nie wiem jak to jest ale jak biore lot w dwie strony to wychodzi np. 1274zl
a jak osobno to 495zl(pl do uk)+581(uk do pl)=1076zl razem (bez ubezpieczenia) i 1195zl (z ubezpieczeniem)
no faktycznie dziwne, kiedys spotkalam sie z czyms takim w easyjecie.
no,ale lepsze to niz to co robia w CSA (czeskie linie) lot Praga-Krakow (2 strony-£260.00), w 1 strone £285.00 :mrgreen:
I co najdziwniejsze ubezpieczenie proponuja mi z uk do pl, a w druga strone lub jak kupuje razem to nic nie proponuja.
Czy ktos wie o co tu chodzi????
2 minuty sie zastanawialam, jak po polsku sie mowi cancelacja i juz wiem ODWOLANIE :mrgreen:
-

-
ann11281
- Rozeznany
-
-
- Reputation point: 10
2 tygodnie temu kupowalam i wyszlo mi odwrotnie wiec na to nie ma reguly.
W dwie strony zaplacilam 150 F, jak sprawdzalam oddzielnie to wyszlo 50 do Polski i 150 z Polski, razem 200. Trzeba zawsze sprawdzic obie opcje. I nie tylko Wizzair tak robi.
-

-
Luiza
- Wtajemniczony
-
-
- Reputation point: 71
Return to SZUKAM INFORMACJI