mieszkam na west bromie jaki internet??
Dla wszysktich którzy mieszkają lub zamierzają przyjechac do Birmingham i potrzebują informacji na różne tematy
mieszkam na west bromie dokladnie to w nowej dzielnicy jaki internet??Wiem ze nie moge virgin , jaki internet moge jeszcze wybrac ,jaki operator jeszcze istnieje ?
-

-
konrdzik
- Początkujący
-
-
- Reputation point: 0
yyyyyyy, to w ramach dowcipu??? :roll:
-

-
kik1976
- Zadomowiony
-
-
- Reputation point: 5
TP SA nie odpowiada....
Chyba ktos ma za duzo czasu na lunch.
:619:
-

-
karjo
- Rozeznany
-
-
- Reputation point: 17
Rowniez mieszkam na West Bromwich i mam internet z T mobile ktorego szczerze nie polecam. W umowie 2 mb/s a w rzeczywistosci nie przekroczylo 1 mb. Do tego kiepskie transfery i za 10GB downloadu place 35f miesiecznie nie mowiac juz sygnale ktory raz jest a raz nie ma.
-

-
konrad_uk24
- Początkujący
-
-
- Reputation point: 1
To takie dziwne ze pytam?hyhy.....moze i yak dal kogos kto nie umie czytac i nie potrafi zrozumiec ze chyba pocos te forum jest...hyyy ....a moze dla cwaniaczkow ,,,hyyyyy...na drugi raz wcale sie nie odzywaj ,,,,, I juz wiem ze t mobile jest do niczego.
-

-
konrdzik
- Początkujący
-
-
- Reputation point: 0
Nie no chlopie tyle jest o necie co brac czego nie brac i ceny nawet masz, poswiecilbys 5 minut czy 10 to wszystko bys znalazl , nawet na tym forum, a ty bedziesz wolal czekac tydzien, az sie ktos zlituje i ci napisze.
Ja tylko zaczne, ze jak nie masz kablowego od virghin, to zapukaj od razu do bt po linie telefonixczna, a potem nastepny krok...
-

-
wsiaz
- Zadomowiony
-
-
- Reputation point: -1
Konrdzik, a wydawaloby sie,ze na forum prawie 2 lata, w UK pewnie tez tyle, lub ciut wiecej ;)
Podpowiem, jest taki dzial o komputerach, ewentualnie na gorze strony opcja "szukaj". I wiesz co, ona dziala ;)
-

-
karjo
- Rozeznany
-
-
- Reputation point: 17
Return to SZUKAM INFORMACJI