Szukam terapii

Dla wszysktich którzy mieszkają lub zamierzają przyjechac do Birmingham i potrzebują informacji na różne tematy

MalePostNapisane by Sobert » 6 Feb 2007, 23:49 Szukam terapii

Witam! Szukam panicznie terapji gropowej w Bermingham. Slyszalem, ze niczego takiego nie mozna znalesc w tym miescie. Mam nadzieje ze to nie prawda. Prosze wszystkich zorientowanych o informacje. Nie moge juz dluzej czekac! Moja depresja sie rozwija w zastraszajacym tepie a czas plynie... Pozdrawiam.
Sobert
Rozeznany

Reputation point: 0
Neutralny
0

FemalePostNapisane by aniakg » 7 Feb 2007, 10:22 Re: Szukam terapii

witaj, znajac tutejszy system medyczny najprosciej bedzie, jesli skontaktujesz sie ze swoim GP i poprosisz o informacje, raczej nie uda ci sie dolaczyc do takiej grupy "z doskoku". jesli jest bardzo zle, mozesz zawsze zadzwonic do Samaritans, 08457 90 90 90 pozdrawiam i powodzenia!

aniakg
Przyczajony

Neutralny
0

MalePostNapisane by Sobert » 7 Feb 2007, 12:56 Re: Szukam terapii

Nie zaznaczylem, ze chodzi mi jedynie o polska grupe, poniewaz moj stan jest w sporej czesci zwiazany z pobytem tutaj i mysle, ze anglik nigdy nie zrozumie mojego problemu.
Poza tym mam cichutka nadzieje na spotkanie inteligetnych ludzi z wyobraznia, ktuzy maja jakies ambicje zyciowe nie koniecznie zwiazane z kariera zawodowa czy pieniedzmi.
Pozdrawiam i dzieki.
Sobert
Rozeznany

Neutralny
0

FemalePostNapisane by aniakg » 9 Feb 2007, 10:23 Re: Szukam terapii

to jesy link do polskiej pracowni psychologicznej w Londynie - moze oni beda mieli pomysl na to, gdzie moglbys uzyskac pomoc w Birmingham - ale naprawde, mysle, ze warto zapytac GP, nigdy nic nie wiadomo. Powodzenia!
http://www.geocities.com/a2zcounselling/polska

aniakg
Przyczajony

Neutralny
0

FemalePostNapisane by katarzynaw » 5 Jan 2008, 21:35 Re: Szukam terapii

Organizuję grupe terapeutyczna i inne w Birmingham, proszę o kontakt

katarzynaw
Przyczajony

Neutralny