Szukam terapii
Dla wszysktich którzy mieszkają lub zamierzają przyjechac do Birmingham i potrzebują informacji na różne tematy
Witam! Szukam panicznie terapji gropowej w Bermingham. Slyszalem, ze niczego takiego nie mozna znalesc w tym miescie. Mam nadzieje ze to nie prawda. Prosze wszystkich zorientowanych o informacje. Nie moge juz dluzej czekac! Moja depresja sie rozwija w zastraszajacym tepie a czas plynie... Pozdrawiam.
-

-
Sobert
- Rozeznany
-
-
- Reputation point: 0
witaj, znajac tutejszy system medyczny najprosciej bedzie, jesli skontaktujesz sie ze swoim GP i poprosisz o informacje, raczej nie uda ci sie dolaczyc do takiej grupy "z doskoku". jesli jest bardzo zle, mozesz zawsze zadzwonic do Samaritans, 08457 90 90 90 pozdrawiam i powodzenia!
-

-
aniakg
- Przyczajony
-
-
Nie zaznaczylem, ze chodzi mi jedynie o polska grupe, poniewaz moj stan jest w sporej czesci zwiazany z pobytem tutaj i mysle, ze anglik nigdy nie zrozumie mojego problemu.
Poza tym mam cichutka nadzieje na spotkanie inteligetnych ludzi z wyobraznia, ktuzy maja jakies ambicje zyciowe nie koniecznie zwiazane z kariera zawodowa czy pieniedzmi.
Pozdrawiam i dzieki.
-

-
Sobert
- Rozeznany
-
-
to jesy link do polskiej pracowni psychologicznej w Londynie - moze oni beda mieli pomysl na to, gdzie moglbys uzyskac pomoc w Birmingham - ale naprawde, mysle, ze warto zapytac GP, nigdy nic nie wiadomo. Powodzenia!
http://www.geocities.com/a2zcounselling/polska
-

-
aniakg
- Przyczajony
-
-
Organizuję grupe terapeutyczna i inne w Birmingham, proszę o kontakt
-

-
katarzynaw