boric acid w pojemniku na mocz

Dla wszysktich którzy mieszkają lub zamierzają przyjechac do Birmingham i potrzebują informacji na różne tematy

FemalePostNapisane by ulenka21 » 7 Dec 2007, 18:55 boric acid w pojemniku na mocz

Witam
Dostalam od lekarza pojemnik zeby zrobic siusiu zawierajacy boric acid.Troche smieszne pytanie, ale nigdy wczesniej sie z tym nie spotkalam...Otoz czy mam ten boric acid wysypac przed nasiusianiem czy tez sikac w ten proszek?Prosze o rade osoby, ktore sie z tym spotkaly...A wlasciwie jakie on ma zastosowanie?Dziekuje.

ulenka21
Raczkujący

Reputation point: 0
Neutralny
0

FemalePostNapisane by netka » 7 Dec 2007, 22:41 Re: boric acid w pojemniku na mocz

Wiec powiem tak..ja rowniez dostalam taki pojemniczek na moczyk w szpitalu ...nie przejmowalam sie zbytnio tym ze tam jest ..nasypali-wiec po cos tam musi byc hehe z tego co wiem to kwas borny dziala przeciwbakteryjnie i podejrzewam ze wlasnie dlatego znajduje sie w probce . dokladniej nie wiem...

netka
Początkujący

Neutralny
0

MalePostNapisane by Wozek » 9 Dec 2007, 11:45 Re: boric acid w pojemniku na mocz

Podejrzewam że chyba to sie wysypuje bo to jest wsypane w celu odkarzenia i zapobieganiu rozwijaniu sie baktrii przed urzyciem.

Wozek
Rozeznany

Neutralny
0

• Similar topics
    Replies
    Last post
Return to SZUKAM INFORMACJI