Wycieczki
Dla wszysktich którzy mieszkają lub zamierzają przyjechac do Birmingham i potrzebują informacji na różne tematy
Pytanie mam odnosnie nazw pakietow wczasow, czy moze mi ktos wyjasnic co oznacza przy wyborze np: self catering lub half board lub full board? Jest jeszcze All inclusive?
-

-
wsiaz
- Zadomowiony
-
-
- Reputation point: -1
self catering - jedzonko robisz sobie sam :) czyli nad morzem lub jeziorem łowisz rybki..
all inclusive - wszystko masz wliczone w cene
half board.. niejestem pewien ale mysle ze cos z posiłkami, a jak nie to z pakietem uslug dodatkowych nurkowanie czy takie tam :)
Na serio tego niewiedziales czy sie zgrywasz :) ??
:lol:
pozdrawiam
-

-
19831114
- Stały Bywalec
-
-
- Reputation point: 0
-
A ja chce sie przejechac do Maroka samochodem, ale nie wiem jak to zorganizowac. Znaczy trase mam ustawiona ale nie za bardzo wiem jak to czasowo bedzie wygladalo. Czy kots byl na podobnej wycieczce?
pozdro
Franka
-

-
FrankaZ
- Początkujący
-
-
- Reputation point: 0
19831114 wrote:self catering - jedzonko robisz sobie sam :) czyli nad morzem lub jeziorem łowisz rybki..
all inclusive - wszystko masz wliczone w cene
half board.. niejestem pewien ale mysle ze cos z posiłkami, a jak nie to z pakietem uslug dodatkowych nurkowanie czy takie tam :)
Na serio tego niewiedziales czy sie zgrywasz :) ??
:lol:
pozdrawiam
Chodzi mi o roznice miedzy np half a full board i All inclusive, jezeli jest tak jak piszesz , to po co jest ten podzial? jak z tego wynika, ze uslugi dodatkowe masz juz w half board , a co masz dalej w full i all inclusive?
-

-
wsiaz
- Zadomowiony
-
-
- Reputation point: -1
Ja jade na wakacje, bede na half board tzn mam poranny i wieczorny posilek.
all inclusive znaczy 3 posilki dziennie, drinki za free przy barze i rozrywki (zaleznie od hotelu)
-

-
Lukaas85
- Wtajemniczony
-
-
- Reputation point: 1
no dzieki juz mi powoli sie uklada
-

-
wsiaz
- Zadomowiony