Kontener na odpady

Dla wszysktich którzy mieszkają lub zamierzają przyjechac do Birmingham i potrzebują informacji na różne tematy

MalePostNapisane by Szelest » 20 Jan 2013, 22:09 Kontener na odpady

Poszukuje informacji na wyzej wymieniony temat. Musze usunac z ogrodka kilka rzeczy o duzych gabarytach i jestem ciekaw czy jest mozliwosc zamowienia jednorazowo duzego kontenera ktory by te odpady wywiozl w sina dal. Za wszelkie informacje bylbym bardzo wdzieczny.
Szelest
Raczkujący

Reputation point: 0
Neutralny
0

FemalePostNapisane by Ivoneczka23 » 20 Jan 2013, 22:42 Re: Kontener na odpady

wystukaj w googlu skip hire wybierz rozmiar zamów zaplac i juz przywioza kontener wrzucisz wywioza i masz z głowy ;)

Ivoneczka23
Stały Bywalec

Reputation point: 40
Pokojowy
0

FemalePostNapisane by malaroksi » 22 Jan 2013, 10:22 Re: Kontener na odpady

Szelest, No tak na większe rzeczy Skip jest najlepszy. Tyle że, podstawią skipa i musiasz sobie dalej sam radzić ,czyli przenosić rzeczy z ogródka zazwyczaj przed dom. Co do samego Skipa , to jeśli masz podjazd lub jakiś ogróek przed domem to super, natomiast jeśli Skip musiałby stać na ulicy ,potrzebujesz zgody Councilu.
Jest jeszcze opcja taka , by pogadać ze złomiarzami , dać im z 30 do 50 f i niech wszystko wywiozą na wysypisko, ja jak byłam na wysypisku chyba na Smetwick to właśnie widziałam takie busy z info, że wynajmą się do wywózki odpadów. Gorzej jak się ma jakiś Hard core to wtedy już tylko skip.
malaroksi
Wtajemniczony

Reputation point: 170
SzanowanySzanowany
0

MalePostNapisane by Szelest » 22 Jan 2013, 21:20 Re: Kontener na odpady

Dziekuje za rady najpierw porozmawiam ze smieciarzami a noz widelec da sie to zalatwic. Pytanie tylko czy pojawia sie zanim znow spadnie snieg :p
Szelest
Raczkujący

Reputation point: 0
Neutralny
0

MalePostNapisane by Darwas » 22 Jan 2013, 21:28 Re: Kontener na odpady

Są też firmy które sprzątają ogródki i wszystko Ci wywiozą jest ich sporo tak że można cenę targować.
Darwas
Zadomowiony

Reputation point: 58
Poczciwy
0

Return to SZUKAM INFORMACJI