Kontener na odpady
Dla wszysktich którzy mieszkają lub zamierzają przyjechac do Birmingham i potrzebują informacji na różne tematy
Poszukuje informacji na wyzej wymieniony temat. Musze usunac z ogrodka kilka rzeczy o duzych gabarytach i jestem ciekaw czy jest mozliwosc zamowienia jednorazowo duzego kontenera ktory by te odpady wywiozl w sina dal. Za wszelkie informacje bylbym bardzo wdzieczny.
-

-
Szelest
- Raczkujący
-
-
- Reputation point: 0
wystukaj w googlu skip hire wybierz rozmiar zamów zaplac i juz przywioza kontener wrzucisz wywioza i masz z głowy ;)
-

-
Ivoneczka23
- Stały Bywalec
-
-
- Reputation point: 40
Szelest, No tak na większe rzeczy Skip jest najlepszy. Tyle że, podstawią skipa i musiasz sobie dalej sam radzić ,czyli przenosić rzeczy z ogródka zazwyczaj przed dom. Co do samego Skipa , to jeśli masz podjazd lub jakiś ogróek przed domem to super, natomiast jeśli Skip musiałby stać na ulicy ,potrzebujesz zgody Councilu.
Jest jeszcze opcja taka , by pogadać ze złomiarzami , dać im z 30 do 50 f i niech wszystko wywiozą na wysypisko, ja jak byłam na wysypisku chyba na Smetwick to właśnie widziałam takie busy z info, że wynajmą się do wywózki odpadów. Gorzej jak się ma jakiś Hard core to wtedy już tylko skip.
-

-
malaroksi
- Wtajemniczony
-
-
- Reputation point: 170

Dziekuje za rady najpierw porozmawiam ze smieciarzami a noz widelec da sie to zalatwic. Pytanie tylko czy pojawia sie zanim znow spadnie snieg :p
-

-
Szelest
- Raczkujący
-
-
- Reputation point: 0
Są też firmy które sprzątają ogródki i wszystko Ci wywiozą jest ich sporo tak że można cenę targować.
-

-
Darwas
- Zadomowiony
-
-
- Reputation point: 58
Return to SZUKAM INFORMACJI