Wypadek, odszkodowanie dla dzieci.

Dla wszysktich którzy mieszkają lub zamierzają przyjechac do Birmingham i potrzebują informacji na różne tematy

FemalePostNapisane by Dzidzia » 28 Oct 2012, 15:42 Wypadek, odszkodowanie dla dzieci.

Ostatnio miałam wypadek samochodowy z nie swojej winy, karetka, policja i złożyłam claim na siebie i dzieci, stąd moje pytanie.
1.) Czy to prawda, że przyznane odszkodowanie dla dzieci będzie leżało na funduszu dopóki nie osiągną pełnoletności i czy jest jakaś opcja ominięcia tego?
2.)Czy ktoś orientuje się jak długo trwają takie sprawy?

Z góry dzięki za podpowiedzi...
Dzidzia
Początkujący

Reputation point: 0
Neutralny
0

FemalePostNapisane by malaroksi » 29 Oct 2012, 08:30 Re: Wypadek, odszkodowanie dla dzieci.

Moi znajomi mając wypadek z dzieckiem w środku dostali odszkodowanie po 14miesiącach ,tyle , że dostawali co parę miesięcy ofertę z kwotą odszkodowania i firma prowadząca ich sprawę odradzała przyjęcie i pisała o więcej i tak wyciśli naprawdę sporą kasę a dziecko dostało na fundusz, super sprawa bo rodzic by roztrwonił w ciągu kilku miesięcy a tak prezent na 18stke gwarantowany :)
malaroksi
Wtajemniczony

Reputation point: 170
SzanowanySzanowany
0

FemalePostNapisane by Dzidzia » 30 Oct 2012, 03:23 Re: Wypadek, odszkodowanie dla dzieci.

dzięki właśnie mnie upewniłaś, Pani prawnik zresztą też, pozdr
Dzidzia
Początkujący

Reputation point: 0
Neutralny
0

PostNapisane by Guest » 30 Oct 2012, 09:38 Re: Wypadek, odszkodowanie dla dzieci.

Z jednej strony to spoko takie rozwiazanie, a z drugiej to co z inflacja

Guest

0

• Similar topics
    Replies
    Last post
Return to SZUKAM INFORMACJI