Interesuje Cię łańcuszek finansowy, czy ich produkty? Produkty są rewelacyjne, łańcuszek dla jednych funkcjonuje dobrze, dla innych to tylko strata czasu.
Zarówno produkty jak i plan współpracy są jednymi z najlepszych . heh powinnaś poszukać informacji na ten temat w innych źródłach na forum będzie trudno ;)
Raflus Prawda jest taka, że masz multum źródeł informacji. Jedne będą zachwalały - często gęsto przez ludzi w tym siedzących, drugie potępiały, przez ludzi którzy już w tym nie siedzą. I bądź tu człowieku mądry.
Adam wystawić się na krytykę nie jest trudno . I choć nie mam do czynienia z tą formą przedsiębiorczości to przyznam że zawsze budziła moje zainteresowanie ze względu na wspaniały plan marketingowy :) Dlaczego jedni to krytykują a inni zachwalają odpowiedź jest prosta .To tak jak w każdym innym projekcie jeśli się jemu dokładnie przyjrzymy dostrzeżemy pewne wartości i korzyści dla siebie ,jeśli nie zignorujemy to a nawet potępimy bo nie pasuje to do naszego stereotypu i poglądów . Ja ze swej strony spotkałem się kilka razy może nawet kilkadziesiąt razy z tym jak ludzie szybko zmieniają sposób podejścia do pewnych spraw kiedy tylko otworzą uszy i oczy . Otwierając się na pewne zjawiska możemy zaobserwować jakie możliwości niesie dla nas postęp i co my możemy z tego dla siebie mieć . Pozdr.:)