Odwolanie?
Dla wszysktich którzy mieszkają lub zamierzają przyjechac do Birmingham i potrzebują informacji na różne tematy
CZESC.Mam takie pytanie do uzytkownikow forum ktorzy mieli taki problem jak moja przyjaciolka.chodzi o to ze pobiera wtc i kilka dni temu przyszedl jej list z ravenue ze jest nadplata i ma im zwrocic 500 funtow...zalamala sie bo to sporo pieniedzy,wpadlam na pomysl i nie wiem czy dobry wiec prosze poradzcie nam czy jest mozliwosc odwolania sie? zaznacza jeszcze ze w ciagu ostatniego roku nie bylo zadnych zmian w dochodach. z gory dziekujemy za odpowiedzi.pozdrawiamy.
-

-
olin
- Przyczajony
-
-
- Reputation point: -4
Dziekuje agg za szybka odpowiedz:) w tym jest problem ze te pieniadze ma zaplacic do 6.06 i odrazu ze jak nie zaplaci to sad i takie tam....
-

-
olin
- Przyczajony
-
-
- Reputation point: -4
Niech zadzwoni do nich...można sie dogadac :)
-

-
anica75
- Początkujący
-
-
- Reputation point: 0
Dokladnie,niech zadzwoni i nie powinno być problemów z rozłożeniem na raty.Moi znajomi niedawno się dowiedzieli,że mają nadpłacone 1200 funtów.Zadzwonili i powiedzieli,że nie stać ich na zaplacenie tak dużej kwoty,więc spłacają po 50 funtów miesięcznie.Głowa do góry powiedział kat do skazańca na szubienicy ;)
Powodzonka i pozdrawiam :D
-

-
eric27
- Stały Bywalec
-
-
- Reputation point: 18
Return to SZUKAM INFORMACJI