Decoupage.
Dla wszysktich którzy mieszkają lub zamierzają przyjechac do Birmingham i potrzebują informacji na różne tematy
Witam. Poszukuje osob, ktore zajmuja sie technika zdobienia Decoupage, oraz informacji na ten temat.
-

-
morda
- Przyczajony
-
-
- Reputation point: 0
Chyba najwiecej znajdziesz na necie, masa tutoriali jest w sieci. Materialy mozna kupic w Hobby Craft. Wiem ze latwiej jak ktos pokaze i wyjasni, niemniej jednak net to prawdziwa kopalnia wiedzy jak sie umie szukac :)
-

-
Thesignerka
- Rozeznany
-
-
- Reputation point: 67
Dziekuje za informacji. W poście napisalam ze poszukuje osob ktore zajmuja sie Decoupage. Na temat samej techniki mam juz spore doswiadczenie i sporo prac z ktorych jestem dumna. Chcialabym poznac osobiscie osoby z tym hobby, podzielic sie doswiadczenie, samej rowniez sie czegos nowego nauczyc. W Hobby Croft jest duzy asortymen, lecz jest wiele zamiennikow, specyfikow tanszych i lepszych i tu wlasnie informacje osob zajmujacych sie ta technika sa bardzo wartosciowe. Dzieki raz jeszcze za informacje. Mam nadzieje ze nie jestem jedyna w B'ham . Pozdrawiam.
-

-
morda
- Przyczajony
-
-
- Reputation point: 0
Ja mam zamiar się zabrać za Decoupage. Materiały już mam, tylko zebrać się nie mogę. Na razie wyplatam koszyki z gazet :D
-

-
Luiza
- Wtajemniczony
-
-
- Reputation point: 71
Return to SZUKAM INFORMACJI