Dokupić bilet dla dziecka
Dla wszysktich którzy mieszkają lub zamierzają przyjechac do Birmingham i potrzebują informacji na różne tematy
Hej
Małe szybkie pytanko ,czy można dokupić bilet do istniejącej rezerwacji na dziecko ?
Na stronie Ryanair nic o tym nie ma i nie da się dokupić przez internet,co zrobić w tym przypadku?
Z góry dziękuję ,pozdrawiam :)
-

-
Drya
- Raczkujący
-
-
- Reputation point: 7
-

-
treboR
- Raczkujący
-
-
- Reputation point: -6
Hi. Mialam podobna sytuacje. Sam koles z obslugi klienta Ryanair na lotnisku w Bham poradzil mi kupujac bilet zawyzyc wiek dziecka a na pare dni przed wylotem spowrotem stawic sie u niego i zmienic wiek na dobry i dopiero potem odprawiac online i drukowac bilety. Tylko, ze jest z tym troche zachodu, wiec chyba lepsza opcja to kupic bilet telefonicznie. Chyba to drozej kosztuje, ale masz pewnosc.
-

-
magawom
- Przyczajony
-
-
- Reputation point: 1
Dziękuję magawom :grin: tak właśnie zrobiłam,zadzwoniłam, zabukowałam ..przed odprawa mam ponownie zadzwonić i zmienia wiek .Dziękuję za pomoc :)
-

-
Drya
- Raczkujący
-
-
magawom wrote:Sam koles z obslugi klienta Ryanair na lotnisku w Bham poradzil mi kupujac bilet zawyzyc wiek dziecka a na pare dni przed wylotem spowrotem stawic sie u niego i zmienic wiek na dobry i dopiero potem odprawiac online i drukowac bilety
co za firma :shock: :shock: :shock: sami pracowanicy musza kombinowac zeby jakos przetrwac
-

-
dorotajab
- Zaangażowany
-
-
- Reputation point: 151

ale jajka - ile to sie trzeba nagadać jak juz sie czas odprawy zbliża i zrobic te odprawę :shock:
dorotko kto nie kombinuje w tych czasach :D
-

-
Drya
- Raczkujący
-
-
Return to SZUKAM INFORMACJI