lista polskich lekarzy w Birmingham
O zdrowiu, waszych doświadczeniach ze służba zdrowia w UK, pomoc w znalezieniu lekarzy...
[witam. polskich lekarzy, wtym ginekologa znajdziesz polskiej przychodni, adres i wiecej informacji znajdziesz na polonii birmingham w ogloszenich. bylam i naprawde sa mili lekarze z tym ze wizyta kosztuje 50 funtow a jeski ci zrobia usg to 100 tylko przyjmuja w niedziele. pozdrawiam
-

-
magda1984
- Początkujący
-
-
- Reputation point: 0
magda1984 mowisz o przychodni w Coventry? Ja do konca nie jestem zadowolona. 6of wizyta i z tego co stwierdzil lekarz na wejsciu konieczne jest USG 4of , wyszlama z takim samym problemem jakim weszlam , i w 5 min stracilam 1oof, naprawde ciezko tu o dobrego specjaliste, moj obecny lekarz rodzinny jest nie ziemsko uzdolniony tzn mam na mysli ze przy jednej wizycie , potrafi zbadac ginekologicznie po czym sprawdzic dziure w zebie i wypisac paracetamol na recepte......ludzie ...a ja narzekalam na sluzbe zdrowia w Polsce ;(
-

-
Viola
- Raczkujący
-
-
- Reputation point: 6
Ja tez jestem za korzystaniem jednak z uslug NHS. Jesli nie mozesz sie dogadac, zamow bezplatnego tlumacza. Ja jestem zadowolona z opieki tutaj i jesli masz na prawde powazny problem nie odsylaja Cie z paracetamolem do domu. A co do przychodni w Coventry to ceny na prawde sa przerazajace...a zazwyczaj problem mozna 'od reki' zalatwic na miejscu i to bezplatnie!
-

-
Nadijka
- Rozeznany
-
-
- Reputation point: 8
Rusel Hall hospital lub Corbet Hospital jest polski urolog,przyjmujew obu szpitalach.
-

-
iwona38
- Rozeznany
-
-
- Reputation point: 5
hej szukam polskiego dermatologa macie moze jakies namiary??
-

-
bobasek123
- Przyczajony
-
-
- Reputation point: 0
Return to ZDROWIE